pippieevajoylolaroosje

Materialen

Het Hartenkussen heeft de vorm van een hart, een fijne ergonomische vorm. Het is gemaakt uit hoogwaardige materialen. De kussenvulling is van de hoogste kwaliteit fiberfill. De hoes is verkrijgbaar in 100% katoen, fleece of een ultrazachte stof. De katoenen hoezen zijn er in allerlei mooie dessins, de hoezen van fleece en de ultrazachte stof zijn effen en in allerlei prachtige kleuren verkrijgbaar. Zie hiervoor de webshop!

 

Wasbaar

Het Hartenkussen is in het geheel wasbaar op 40 graden en kan na het wassen ook in de droger. Zo heeft u een heerlijk schoon kussen dat snel weer in gebruik kan worden genomen. Om te voorkomen dat de vulling stug wordt, kunt u het Hartenkussen drogen met een paar tennisballen in de droger. Ook zou u het hoesje alleen kunnen wassen, en de vulling er naderhand weer in kunnen doen. 

 

Een zacht of een wat steviger kussen?

Aan de zijkant van het Hartenkussen zit een ritssluiting, zodat u eenvoudig de vulling kunt aanpassen naar eigen wens. Bij verschillende toepassingen of klachten kunnen verschillende diktes van het Hartenkussen prettig zijn. U kunt ook overwegen om voor diverse situaties, verschillende Hartenkussens te gebruiken. Ook kunt u ervoor kiezen om uw kussen te vullen met bijvoorbeeld katoen of wol.

 

Productie

Wij vinden het erg belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De Hartenkussens worden met veel zorg en liefde gemaakt in een Nederlands atelier. Door de productie in eigen land, sparen we bovendien het milieu door zeer beperkte transportvervuiling.